• Wellness centre

    Frielendorf (D)

    A purely functional complex in Warstein-Allagen, on the outskirts of the Sauerland region, was to be expanded to include a recreational and administrative area, as well as some production plants. The unique location of the steel-processing factory, situated between fields and a quarry, was to be given a clear structure and serene design. The seemingly haphazard conglomerate was grouped into a set complex, the existing roofing adopted, and refined into one overarching motif.

    Main useable floor space
    1,935 sqm
    Outdoor facilities plan3
    Erfurt

    2005 Competition
    Purchase

Wellness centre

Frielendorf (D)

A purely functional complex in Warstein-Allagen, on the outskirts of the Sauerland region, was to be expanded to include a recreational and administrative area, as well as some production plants. The unique location of the steel-processing factory, situated between fields and a quarry, was to be given a clear structure and serene design. The seemingly haphazard conglomerate was grouped into a set complex, the existing roofing adopted, and refined into one overarching motif.

Main useable floor space
1,935 sqm
Outdoor facilities plan3
Erfurt

2005 Competition
Purchase