• Holiday house L
    Ehrenstein (D)

    A new residential block was to be built on the foundation walls of the old carpenter’s workshop. The plan stipulates a wooden structure providing a unique view of the town’s fort and the garden. Large overhanging roofs protect the vast glass façades from the sun and the elements, and form a covered terrace area. The floor plan is based on the house-in-a-house principle. Surrounding curtains offer privacy where necessary.

    Living space 125 sqm
    2008 Plan

Holiday house L
Ehrenstein (D)

A new residential block was to be built on the foundation walls of the old carpenter’s workshop. The plan stipulates a wooden structure providing a unique view of the town’s fort and the garden. Large overhanging roofs protect the vast glass façades from the sun and the elements, and form a covered terrace area. The floor plan is based on the house-in-a-house principle. Surrounding curtains offer privacy where necessary.

Living space 125 sqm
2008 Plan