• TEAG gate
    Erfurt (GER)

    study 2018

    The company grounds are being re-landscaped, involving the creation of a new entrance area designed to make the site more noticeable from an interurban road. Access and the line of sight between this area and the actual company headquarters are currently blocked by an old hall.

    This is a classic steel industrial hall, whose entire exterior consists of small glass panes. The side facing the entrance area, however, features an extension building whose façade is only partly glass. This visible section is used to preserve an enclosed area in front of the actual hall, into which the gate will be cut.


  • This is the only way the gate can be duly showcased, appearing like a portal in front of the hall.

    There are two possible options for the planned usage:

    One involves sloping arena seating

    and the other plays with start-up cubes, which can be stacked as needed inside the hall.

TEAG gate
Erfurt (GER)

study 2018

The company grounds are being re-landscaped, involving the creation of a new entrance area designed to make the site more noticeable from an interurban road. Access and the line of sight between this area and the actual company headquarters are currently blocked by an old hall.

This is a classic steel industrial hall, whose entire exterior consists of small glass panes. The side facing the entrance area, however, features an extension building whose façade is only partly glass. This visible section is used to preserve an enclosed area in front of the actual hall, into which the gate will be cut.


This is the only way the gate can be duly showcased, appearing like a portal in front of the hall.

There are two possible options for the planned usage:

One involves sloping arena seating

and the other plays with start-up cubes, which can be stacked as needed inside the hall.